Nadat eerder al de gemeentelijke website werd vernieuwd in 2013, vond Toerisme Kasterlee dat het ook tijd was om hun website te vernieuwen. De website was al 8 jaar oud. Na een naamsverandering van www.toerisme-kasterlee.be naar het meer internationale www.visitkasterlee.be volgde op maandag 25 januari ook de nieuwe lay-out.

Wat kan je verwachten op de vernieuwde website?

Een overzicht van de Kastelse horeca en logiesmogelijkheden, informatie over activiteiten en bezienswaardigheden, video's die de sfeer van evenementen weergeven en downloads. Ook staat er een link op naar de verschillende sociale media zoals Facebook, Instagram, You Tube en Pinterest, zo lees je in één oogopslag wat er leeft in Kasterlee.

Als Toerisme Kasterlee op 25 januari op de knop 'zet online' klikt, is het aan jou. De medewerkers van het Toerisme Kasterlee team willen graag dat je rondsurft op de website en feedback geeft. Kan je gemakkelijk vinden wat je zoekt, ontbreekt er nog info, krijg je alle downloads en filmpjes open,...? Jij bent de bezoeker en ze willen dat de site jou een overzichtelijk en volledige beeld geeft van het toeristisch Kasterlee.